Home / Kryesoret / DAP: Protestuesit të mos i dëmtojnë objektet me shenja

DAP: Protestuesit të mos i dëmtojnë objektet me shenja

Drejtoria rajonale për Shkup e Drejtorisë së të ardhurave Publike (DAP) ka reaguar ndaj protestave të mbrëmshme në Shkup, përmes një njoftimi, ku bën të ditur se janë shkaktuar dëme materiale nga protestuesit.

DAP-i bën të ditur se dëmi është shkaktuar në pjesën e renovimit dhe përshtatjes së objektit, në kuadër të projektit ”Përmirësimi i shërbimeve të DAP-it ndaj taksapaguesve”, që financohet përmes IPA fondeve të Bashkimit Evropian (BE).

DAP-i apelon te qytetarët që të jenë të vëmendshëm dhe të mos i dëmtojnë objektet të cilat kanë shenja, që tregojnë se bëhet fjalë për kontribut nga taksapaguesit e Bashkimit Evropian.

Gjithashtu lexo

Policia me apel ndaj lokaleve të natës – (VIDEO)

Muajt e verës janë karakteristike kur në  shumë lokale hotelerike frekuentohen gjatë orëve të natës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *