Home / Kryesoret / Derivatet e naftës me çmime të reja

Derivatet e naftës me çmime të reja

Çmimi i benzinës do të rritet për gjysmë ose 1 denarë për liter, ndërsa dizelli shtrenjtohet për 3 denarë për litër. Kështu ka vendosur sot, Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Çmimi me pakicë i EUROSUPER BS-95 është rritur për 0.50 denarë/litër dhe çmimi i EUROSUPER BS-95 është 62,50 denarë/litër.

Çmimi me pakicë i EUROSUPER BS-98 është rritur për 1.00 denarë/litër dhe çmimi i EUROSUPER BS-98 është 64.50 denarë/litër.

Çmimet me pakicë të EURODIZEL (DE V) dhe të vajit ekstra lehtë për amvisëri (EL-1) është rritur me 3,00 denarë/litër.

Në aspektin e çmimeve të lartshënuara, me vendim të 18.04.2016, çmimi me pakicë e naftës (DE V) është 47,00 denarë/litër, ndërsa çmimi me pakicë i vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-1) është 35.50 denarë/litër.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *