Home / Kryesoret / Do të pastrohet “Porta Triumfale”

Do të pastrohet “Porta Triumfale”

Qyteti i Shkupit për sot ka paralajmëruar sot pastrimin e përmendoreve të cilët janë ngjyrosur nga protestuesit e “Revolucionit larmanë”. Siç kanë njoftuar do të pastrohen përmendoret në parkun e “Gruas luftëtare” dhe në sheshin “Maqedonia”, që janë nën kompetencë të Qytetit.

Nga Muzeu i luftës maqedonase nëpërmjet njoftimit paralaljëruan se sot paradite do të pastrohet fasada e “Portës Maqedonia”.

“Pas vandalizmit disa javësh të objektit janë konstatuar dëmtime serioze të fasadës të cilët do të tentojnë t’i riparojnë shërbimet”, thuhet në njoftim.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *