Home / Kryesoret / Forum i katërt me radhë ekonomik ballkanik në Bursë

Forum i katërt me radhë ekonomik ballkanik në Bursë

Në qytetin turk Bursë sot do të mbahet Forum tradicional ekonomik ballkanik, ku do të marrin pjesë përfaqësuers nga ekonomia dhe biznesi nga 12 vendet nga rajoni.

Qëllimi i këtij tubimi të katërt me radhë është dusktimi për probleme aktuale ekonomike, përforcimi i bashkëpunimit mes biznes institucioneve, firmave dhe biznesmenëve individualë, si dhe pjesëmarrje në projekte të përbashkëta.

Në Forum krahas numrit të madh të biznesmenëve, do të marrin pjesë edhe disa ministra nga resore ekonomike nga vendet në rajon.

Mes temave në forum do të jenë: “Ballkani – si urë për bashkëpunim në ekonomi dhe biznes” dhe “Mundësitë për investim në Ballkan”.

Gjithashtu lexo

Maqedoni, më shumë kredi banesore dhe konsumatore, më pak për vetura

Kreditimi në korrik të këtij viti shënon rritje prej 0,3 për qind, i cili ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *