Home / Kryesoret / Kuvend, seanca të dy Komisioneve kuvendore

Kuvend, seanca të dy Komisioneve kuvendore

Në Kuvendin e Maqedonisë sot do të mbajë seanca Komisioni për çështje ekonomike, ku do të shqyrtohet

Raport vjetor për punën e Komisionit për Mbrojtje të Konkurrencës në vitin 2015. Si dhe Komisioni për arsim, shkencë dhe sport, në rend të ditës të kësaj seance janë: Propozim-ligj për themelimin e Universitetit për mbrojtje, siguri dhe paqe nacionale “Damjan Gruev” në Shkup dhe Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për arsim të lartë.

Ndërkohë që për në orën 12.00 është paralajmëruar seanca nr. 103 e Kuvendit të republikës së Maqedonisë. Gjatë kësaj seance do të diskutohet për: . Interpelancë për punën e kryetares së Komisionit për Arsim, Shkencë dhe Sport, Olga Najdenovska; Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Infrastrukturë nacionale të të dhënave hapësinore të Republikës së Maqedonisë, me procedurë të shkurtuar; Propozim-ligj për ndryshimin e Ligjit për sport, me procedurë të shkurtuar; Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtje dhe shpëtim, me procedure te shkurtuar; . Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për polici, me procedure të shkurtuar; etj.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *