Home / Sport / Ky është lajmi më i madh pas shpalljes së pavarësisë: Kosova pranohet në UEFA

Ky është lajmi më i madh pas shpalljes së pavarësisë: Kosova pranohet në UEFA

Kosova është anëtarja më e re e UEFA’s.

UEFA edhe zyrtarisht ka pranuar Kosovën si anëtaren e saj të 55’të dhe atë me efekt të menjëhershëm.

Gjithashtu lexo

Osmani: Bëmë gabime në mbrojtje, do të ndryshojmë në lojën e ardhshme

Trajneri i Shkëndijës së Tetovës, Qatip Osmani nuk e ka përjetuar mirë humbjen nga Milani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *