Home / Kryesoret / Përfundon projekti për implementimin e masave dhe shërbimeve aktive për punësim

Përfundon projekti për implementimin e masave dhe shërbimeve aktive për punësim

Në BE Info qendrën në Shkup sot do të përfundojë tuining projekti për mbështetje të Agjencisë për Punësim në implementimin e masave dhe shërbimeve aktive për punësim.

Projekti është zbatuar në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale të Republikës Federale të Gjermanisë dhe Ministrisë për Siguri Sociale dhe Punë të Lituanisë.

Është paralajmëruar edhe fjalim i ambasadores gjermane Kristine Alt’hauzer, drejtorit të Agjencisë për Punësim Vllatko Popovskit, si dhe përfaqësuesve të Bashkimit Evropian dhe të tuining këshilltarit rezident Aksel Bauerge

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *