Home / Kryesoret / Rifillon procesi gjyqësor për rastin e Kumanovës

Rifillon procesi gjyqësor për rastin e Kumanovës

Vazhdon sot seanca gjykuese për rastin e Kumanovës, ku janë të akuzuar 29 persona për terrorizëm në lagjen e trimave në Kumanovë ndërsa me 4 maj iu bashkua edhe lënda e grupit të logjistikës me 8 persona të akuzua për mbështetje logjistike për grupin të armatosur gjatë incidentit të armatosur më 9 dhe 10 maj të vitit të kaluar në Kumanovë.

Për shkak të bashkimit të dy lëndëve gjykimi për rastin e Kumanovës do të rifillojë nga fillimi që do të thotë se që të gjithë dëshmitarët ose duhet të dëgjohen nga fillimi ose të lexohet dëshmia e tyre.
Pas bashkimit të lëndëve sencat u anulhuan disa here për shkak të mungesës së sallës, mos asistenca e policisë, por edhe pushimi mjekësor i gjykatësve. Për shkak të hapësirës së pamjaftueshme në Gjykatën e Shkupit, seanca duhet të mbahet në Gjykatën supreme.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *