Home / Kryesoret / SÇE:”BE mëngjes” me rastin e Ditës së Evropës

SÇE:”BE mëngjes” me rastin e Ditës së Evropës

Sekretariati për Çështje Evropiane, me rastin e Ditës së Evropës, në mënyrë tradicionale edhe këtë vit organizon “BE Mëngjes” me ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së dhe zëvendëskryeministrat e mëparshëm për Çështje Evropiane.

Në kuadër të ngjarjes do të jepen edhe Certifikata për studentët të cilët ishin pjesëmarrës në debatet e organizuara në kuadër të programit “’Yjet e BE-së”.

Gjithashtu lexo

Policia me apel ndaj lokaleve të natës – (VIDEO)

Muajt e verës janë karakteristike kur në  shumë lokale hotelerike frekuentohen gjatë orëve të natës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *