Home / Kryesoret / Shqiptarët masovokisht në përkrahje të protestës së Këshillit Opozitar

Shqiptarët masovokisht në përkrahje të protestës së Këshillit Opozitar

Marshi protestues i organizuar nga Këshilli Opozitar, para disa momenteve është nisur nga vendi i paraparë, ndërsa vërehet mbështetja tejet e madhe e që shqiptarët i kanë dhënë kësaj proteste.

Edhe pse marshi protestues ende gjendet në afërsi të kompleksit “Çairçanka”, dhe nuk ka kaluar më shumë se 500 metra nga pika e nisjes, mund të thuhet se ka mbi 15.000 mijë protestues, ndërsa numri i tyre është vazhdimisht në rritje, pasi shumë grupe të njerëzve janë në pritje për t’iu bashkangjitur protestës.

Gjithashtu lexo

Themeluesi dhe milioneri i Lëvizjes Besa në konventën e PDSH-së

Themeluesi, ideologu dhe milioneri i Lëvizjes BESA: Adnan Ismaili ( pronar i Logos-A dhe Tv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *