Home / Kryesoret / Tetova sot për herë të tretë në protestë!

Tetova sot për herë të tretë në protestë!

Të dalim të gjithë të bashkuar, Maqedon dhe Shqiptar, Rom dhe Turq, Sërb dhe Boshnjak dhe gjithë të tjerët.
Protestojmë me moton “Protestoj” e cila i bashkon të gjithë qytetarët që e duan lirinë.
Qytetarët të bashkuar kundër qeverisë kriminale, frikës, kërcnimeve, mizerjes ekonomike, si dhe kundër abolicimit të gjithë kësaj nga presidenti i paligjshëm Ivanov.
Krimi nuk njeh as nacionalitet, as parti politike, as shoqatë, as organizatë, eja dhe PROTESTO kundër saj si çdo qytetarë i ndërgjegjëshëm.
Dil në protestë, bëhu në anën e duhur historike.
11.05.2016 (E Mërkurë), ora 19:00,
Gjykata Themelore – Tetovë.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *