Home / Kryesoret / Konferencë për internet të zbatuar dhe teknologji informatike

Konferencë për internet të zbatuar dhe teknologji informatike

Ministrja e Shoqërisë Informatike dhe Administratës Marta Arsovska-Tomovska sot do të marrë pjesë në konferencën e 6-të ndërkombëtare “Internet i zbatuar dhe teknologji informatike”, që do të mbahet në Manastir.

Konferencën e organizon Fakulteti i Teknologjive Komunikuese dhe Informatike – Manastir. s

Gjithashtu lexo

A do ta hanë vallë shqiptarët edhe kësaj radhe sapunin për djathë?

Shpëtim Pollozhani për  gazetën Lajm është deklaruar për organizimin e zgjedhjeve lokale, që priten të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *