Home / Kryesoret / Kryeministri Emil Dimitriev uron për nisjen e muajit Ramazan

Kryeministri Emil Dimitriev uron për nisjen e muajit Ramazan

Kryeministri Emil Dimitriev në emrin e tij personal dhe në emër të Qeverisë së R.M. të gjithë besimtarëve mysliman i uroi nisjen e muajit të shenjtë të Ramazanit.

“Muaji i shenjtë i Ramazanit dhe nisja e agjërimit të Ramazanit gjithmonë kanë qenë të njohura si ditë të mendimit të mirë dhe kohë kur duhet pasur mëshirë dhe mirëkuptim për njerëzit tjerë. Agjërimet e Ramazanit janë pastrim shpirtëror dhe ngritje e besimtarëve të besimit islam.

Vlera e këtij agjërimi le të janë udhëheqëse në ditët që vijnë, le të sjellin shumë lumturi dhe gëzim në familjet e besimtarëve dhe gjithandej në Republikën e Maqedonisë”, thuhet ndërmjet tjerash në telegram urimin e Dimitriev.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *