Home / Kryesoret / Nesër do të pastrohen deponitë e egra në Maqedoni

Nesër do të pastrohen deponitë e egra në Maqedoni

Me rastin e Ditës Botërore të ambientit jetësor nesër do të pastrohet në më shumë lokacione në Maqedoni.

Aktivitetet janë në korniza të projektit “Rrethina e pastër” si pjesë e aksionit të pranverës nga kampanja” Maqedonia pa deponi”.

0rganizator i aksionit janë Agjencia për të rinj dhe sport në bashkëpunim me Ministrinë e ambientit jetësor dhe planifikimit hapësiror.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *