Home / Kryesoret / Prezantim i Rapoprtit për gjendjen me fëmijët dhe të rinjtë

Prezantim i Rapoprtit për gjendjen me fëmijët dhe të rinjtë

Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, Ixhet Memeti sot do ta prezantojë Raportin e posaçëm për gjendjen me fëmijëpt dhe të rinjtë me probleme edukativo-sociale dhe sjellje të çrregulluar të vendosur në institucione.

Theks i veçantë në raport është vënë në Shtëpinë edukativo-përmirësuese Tetovë, e cila për momentin është përkohësisht e vendosur në Entin ndëshkues-përmirësues Burgu-Ohër.
Hulumtimi i cili përmbahet në Raportin e posaçëm, siç thonë nga Zyra e Avokatit të Popullit, është bërë nga Sektori për mbrojtje të fëmijëve dhe personave me nevoja të posaçme në pëeriudhën mars – maj 2016

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *