Home / Kryesoret / “Revolucioni i Larmë“ sot do ta bllokoj Shkupin

“Revolucioni i Larmë“ sot do ta bllokoj Shkupin

Sot në orën 12 protestuesit e Revolucionit të Larmë dhe “Protestoj” do ta bllokojnë trafikun në Shkup.

Bllokade do të ketë edhe në tre udhëkryqe në qendër të qytetit edhe atë të Pallati Gjyqësore, Kryqi i kuq dhe Kisha Katolike.

Bllokada është pjesë e aksioneve të reja, të cilat do t`i zëvendësojnë protestat e mbrëmjes që dy muaj radhas po realizohen në Shkup.

Në qoftse nuk keni punë të rëndësishme, ma mirë sot të mos shkoni në Shkup sepse do mbeteni me orë duke pritur të lirohen rrugët.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *