Home / Kryesoret / Skadoi ultimatumi i “Revolucionit të Larmë”

Skadoi ultimatumi i “Revolucionit të Larmë”

Sot skadon ultimatumi që e vendosi “Revolucioni i Larmë” dhe shoqatat e qytetarëve.

Gjykata Kushtetuese nuk e vendosi në rend dite iniciativën për PSP.

Deklarimi i Gjykatës Kushtetuese për PSP është njëra prej dy kërkesave me ultimatum që i vendosën nga Revolucioni i Larmë dhe opozita dhe kërkuan që të plotësohen deri më sot me 18 qershor.

Përskaj deklarimit për kushtetushmërinë ndaj PSP-së, po kërkohet që të ndërpritet edhe hetimi policor ndaj protestuesve.

Protestuesit e Revolucionit të Larmë mbrëmë në mënyrë simbolike e shënuan numrin një në bulevardin Kliment Ohridski, ndërsa pushtetin dhe Gjykatën Kushtetuese i paralajmëruan se i ka ngel edhe një ditë deri në plotësimin e kërkesave të tyre.

Gjithashtu lexo

Foure mbështet reformat në OBRM-PDUKM (Foto)

Ish-euroambasadori në Maqedoni, Erwan Foure, përmes një shënimi të shkurtër në Maqedoni, ka përshëndetur iniciativën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *