Home / Kryesoret / Strumica në 9 shkolla të saj regjistron 481 nxënës të klasës së parë sa një shkollë e një fshati në Likovë

Strumica në 9 shkolla të saj regjistron 481 nxënës të klasës së parë sa një shkollë e një fshati në Likovë

Në nëntë shkolla fillore në Strumicë janë regjistruar gjithsejtë 481 nxënës, prej të cilëve 236 meshkuj dhe 245 femra, informuan nga dega e arsimit në Komunën e Strumicës.

Pjesa më e madhe e tyre (468) janë të lindur në vitin 2010.

Prindërit të cilët nga arsye objektive nuk kanë arritur që t`i regjistrojnë fëmijët e tyre në afatin e paraparë, këtë gjë mund ta bëjnë në periudhën në vijim deri në fillimin e vitit të ri shkollor.

Regjistrimi i fëmijëve në klasë të parë për vitin shkollor 2016/2017 ka zgjatur nga 1 deri në 31 maj./

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *