Home / Kryesoret / Huamarrje e re: Shteti do të merr hua 12.6 milion euro nga kreditorët vendase

Huamarrje e re: Shteti do të merr hua 12.6 milion euro nga kreditorët vendase

Ministria e Financave përsëri mori hua në tregun e brendshëm në vlerë prej 12.6 milionë euro. Edhe pse Ministria e Financave fillimisht mori 5.4 milion në tregun e brendshëm të kapitaleve, huamarrja e re është më e lartë me 2.3 herë se sa ishte planifikuar fillimisht.

Nesër në kalendarin e Ministrisë së Financave me kusht pagesën e borxhit. Për tu kthyer 5.4 milionë euro dhe ankandi tjetër është caktuar për të martën e ardhshme, më 12 korrik. Në tremujorin e parë të këtij viti, borxhi publik arriti 4.33 miliardë Euro ose 45% e PBB-së.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *