Home / Kryesoret / Magjistron drejtori i Televizionit Koha, Mevaip Abdiu

Magjistron drejtori i Televizionit Koha, Mevaip Abdiu

Dje e premte 8 korrik në Instutin për studime të komunikimeve ka mbrojtur me sukses temën e tij të studimeve master Mevaip Abdiu, drejtori i Tv Koha nga Tetovë.

Dje me datë 8 Korrik 2016, në Institutin për Studime të Komunikimeve në Shkup, me sukses mbrojta Temen e Magjistraturës në temën “Roli dhe qendrueshmeria e televizioneve rajonale na Republikën e Maqedonisë”, para Komisioni ne përbërje Prof.Dr Dejan Donev, Doc.Prof.Dr Snezhana Tërpevska dhe Prof.Dr Sefer Tahiri- mentor. Puna e ime 23 vjecare ne televizion me ne fund u kurorëzua edhe me nje vepër që trajton në mënyre teorike rrugëtimin tim në sferën mediatike. Falenderoj familjen, miqët, shokët dhe mentorin e repektuar Prof.Dr Sefer Tahirin për përkrahjen gjatë studimeve të mia postdiplomike, kështu ka shkruar z. Abdiu lidhur me mbarimin e studimeve master.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *