Home / Kryesoret / Aksion për dhurimin e gjakut me rastin e festës së Shën Marisë

Aksion për dhurimin e gjakut me rastin e festës së Shën Marisë

Organizata komunale e Kryqit të Kuq në bashkëpunim me Institutin për mjekësi transfuziologjike për të katërmbëdhjetën herë do të realizojë asionin tradicional të dhurimit të gjakut me rastin e festës  së Shën Marisë së Madhe.

Aksioni do të bëhet nga ora 9 deri në orën 17 në Shtëpinë e ARM-së në Shkup. Organizatorët presin që të tejalohet numri prej 242 njësi gjaku që ishin realizuar në aksionin e organizuar vitin e kaluar.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *