Home / Kryesoret / Gjellëbërësit e “Gastro Mak” të gatshëm të ndihmojnë në rajonet e vërshuara

Gjellëbërësit e “Gastro Mak” të gatshëm të ndihmojnë në rajonet e vërshuara

Shoqata e gjellëbërësve “Gastro Mak” u shpreh ngushëllime familjeve të viktimave dhe të pësuarve në motin e ligë që e kaploi rajonin e Shkupit.

“Në këto ditë, kur si shoqëri ndodhemi para sfidës të jemi solidar dhe të bashkuar, secili të ofrohet për ndihmë në pjesën për të cilën ndjehet më kompetent dhe mund të jetë me dobi të madhe për qytetarët”, informoi “Gastro Mak”.

Ekipi i “Gastro Mak” i njofton institucionet kompetente dhe asociacionet qytetare se me gjellëbërësit e tyre vihet në dispozicion që të ndihmojë në këtë gjendje të jashtëzakonshme.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *