Home / Kryesoret / Komisioni i përkohshëm për media do ta zgjedh anëtarin e pestë

Komisioni i përkohshëm për media do ta zgjedh anëtarin e pestë

Komisioni i përkohshëm për ndjekjen e prezantimit medial sot duhet ta zgjedh anëtarin e pestë.

Komisioni i cili u formua në pajtim me marrëveshjen politike të katër partive më të mëdha politike, deri tani është i përbërë prej katër anëtarëve të propozuar nga partitë, të cilët me konsensus duhet ta zgjedhin anëtarin e pestë. Sipas marrëveshjes, ky anëtar duhet të jetë shqiptar.

Kandidatët deri te dielën parashtruan kandidimet e tyre deri te Agjencia për Media Audiovizuele dhe Audio, në suaza të cilës funksion Komisioni i përkohshëm.

Në pajtim me ndryshimet ligjore, Komisioni obligohet të jep vlerësime lidhur me shkeljet eventuale të kodit zgjedhor nga ana e rediodifuzerëve.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *