Home / Kryesoret / KSHZ: 1224 qytetarë kanë konfirmuar të drejtën e tyre të votës

KSHZ: 1224 qytetarë kanë konfirmuar të drejtën e tyre të votës

Qytetarët që ndodhen në listën e votuesve të dyshimtë kanë vijuar edhe sot të paraqiten në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve për të konfirmuar të drejtën e tyre të votës. Sipas të dhënave të fundit zyrtare deri më sot të drejtën e votës e kanë konfirmuar 1224 qytetarë, translator Zhurnal.mk

Sipas marrëveshjes së fundit politike, Kodi Zgjedhor i jep të drejtë KSHZ-së që të fshijë rreth 40 mijë persona që gjenden në listën e votuesve të dyshimtë, nëse nuk do të konfirmojnë indentietin e tyre, deri më 19 gusht.

Qytetarët do të mund të aplikojnë personalisht në njësitë rajonale të KSHZ-së si dhe në zyrat e Drejtorisë për regjistrat amë. Ata duhet të konfirmojnë identitetin e tyre duke treguar letërnjoftim apo pasaportë valide.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *