Home / Kryesoret / Marrëveshje për sanimin dhe parandalimin nga vërshimet në Pollog

Marrëveshje për sanimin dhe parandalimin nga vërshimet në Pollog

Në Ministrinë e Vetëqeverisjes Lokale sot do të nënshkruhet Marrëveshja për fillimin e sanimit të pikave kritike dhe parandalimi nga vërshimet në rajonin malor të Pollogut.

Marrëveshjen do ta nënshkruajë ministrja e Vetëqeverisjes Lokale Shyret Elezi dhe përfaqësuesja speciale e UNDP-së në Republikën e Maqedonisë, Luiza Vinton.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *