Home / Kryesoret / Nga 4 shtatori nuk do të qarkullojë treni Selanik-Shkup-Beograd

Nga 4 shtatori nuk do të qarkullojë treni Selanik-Shkup-Beograd

Treni ndërkombëtar “Helas ekspres” i cili qarkullon në relacionin Selanik – Shkup – Beograd nga 4 shtatori nuk do të qarkullojë për shkak të kryerjes së punëve ndërtimore në territorin e Republikës së Serbisë.

Hekurudhat e Maqedonisë – Transport sot kumtoi se ndërprerja e qarkullimit hekurudhor do të vlejë deri në fund të orarit të vitit 2015-2016, ndërsa vendosja e sërishme e linjës së rregullt të udhëtarëve në relacionin Selanik – Shkup – Beograd zyrtarisht do ta harmonizojnë “HM Transport”, “Serbia tren” dhe “Trainose” – Hekurudhat e Maqedonisë.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *