Home / Kryesoret / Asfaltohet rruga 172 në Reçicë të Vogël

Asfaltohet rruga 172 në Reçicë të Vogël

Asfaltimi i shtresës së dytë të rrugës “172”

Ka filluar me asfaltimin e rrugës 172 në Reçicë të Vogël. Ky projekt shumë i rëndësishëm infrastrukturor i cili lidh qytetin me fshatrat Reçicë e Madhe dhe e Vogël, u finansua nga buxheti i komunës së Tetovës dhe kap vlerën prej 33 milion denarë. Rruga është në gjatësi prej 900 metra dhe gjërësi 6 metra, dhe në të përveç trotoareve është bërë edhe rregullimi dhe vendosja e kanalizimit atmosferik dhe fekal, si dhe ndriçimi publik i cili pritet të vendoset ditët në vijim.

Kjo rrugë një kohë të gjatë ka  qenë në gjednje të rëndë dhe kërkesë e kahmotëshme e banorëve që të rregullohet

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *