Home / Kryesoret / Gruevski I pakënaqur me punën e Janevës

Gruevski I pakënaqur me punën e Janevës

Ish kryeministri Nikolla Gruevski I pyetur rreth punës së prokuorres speciale katica janevëa ka theksuar se ajo është larg punës profesionale.Sipas tij, puna janevës është larg pritjeve karshi profesionalizmit, paanshmërisë dhe në lidhje me punën objective. Ai këto komente I ka bërë  gjatë promovimit të një projekti me trajnimin e kuadrit mjekësorë.Mbi 2.500 mjekë deri më tani e kanë përfunduar trajnimin në qendra mjekësore me renome përmes Projektit për trajnim të kuadrit mjekësor në vendet e huaja. Këtë vit në trajnim kanë shkuar 500 mjekë, ndërsa deri në fund të vitit edhe 300 të tjerë do të dërgohen në perfeksionim profesional, deklaroi sot lideri i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski pas promovimit të sotëm të 25-të titujve të rinj nga edicioni “Majet e filozofisë botërore, histori dhe psikologji me psikoanalizën”. Ai theksoi se ky Projekt është shumë i rëndësishëm për shtetin krahas projekteve, që kanë të bëjnë me furnizim të pajisjes, ndërtimit dhe renovimit të spitaleve, për shkak se mundëson sendërtim të profesionalizmit të kuadrito mjekësor dhe mbizotërim të metodave më të reja, të cilat zbatohen në shumë qendra mjekësore të njohura botërore.Ai nënvizoi se Projekti është shumë i rëndësishëm dhe se po qe se do të fillohej me përsosje profesionale të kuadrit mjekësor në vendet e huaja në vitet pas pavarësimit sot, thotë do të kishim shëndetësi më të zhvilluar.Ai ka shprehur kënaqësi nga interesi rritës tek fela mjekësore për këtë projekt

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *