Home / Kryesoret / Info ditë: Evropë kreative, Horizont 2020, Evropë për qytetarët dhe Erazmus

Info ditë: Evropë kreative, Horizont 2020, Evropë për qytetarët dhe Erazmus

Ministria e Kulturës në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës të Republikës së Maqedonisë dhe Agjencinë kombëtare për programe arsimore evropiane dhe mobilitet sot organizojnë “Info ditë për programet e Unionit: Evropë kreative, Evropë për qytetarët, Horizont 2020 dhe Erzamus +”.

Qëllimi i ngjarjes, që do të mbahet në Qendrën për konferenca dhe studime pran BKU “Shën Klimenti i Ohrit”, është të informohen shfrytëzuesit potencial për mundësitë të cilat i ofrojnë këto programe të KB-së, ndërsa është dedikuar për profesionistët nga sektori kulturor dhe kreativ, organizatat private, institucionet arsimore dhe shkencore, organizatat joqeveritare përfaqësues të komunave, institucione lokale nga sfera e kulturës dhe shfrytëzues të tjerë potencial të kualifikuar.

Gjithashtu lexo

Maqedoni, më shumë kredi banesore dhe konsumatore, më pak për vetura

Kreditimi në korrik të këtij viti shënon rritje prej 0,3 për qind, i cili ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *