Home / Kryesoret / Janë zbuluar 191 rrënjë marijuanë në Klukovec të Velesit

Janë zbuluar 191 rrënjë marijuanë në Klukovec të Velesit

Në fshatin Klukovec të Velesit është gjetur plantacion me 191 rrënjë marijuanë në afërsi të një objekti në të cilin policia ka kryer bastisje me urdhër të gjykatësit kompetent.

Rrënjët janë dorëzuar për ekspertizë në Sektorin për krim teknikë pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Gjatë kontrollit është gjetur armë me kalibër 6.35 për të cilin të dy personat të cilët kanë qenë në objekt, nuk kanë pasur leje për posedim.

Dy personat janë arrestuar dhe mbajtur në stacionin policor në Veles. Ndërmerren masa për konfirmim e lidhjes së personave me plantacionin e zbuluar me marijuanë. s

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *