Home / Kryesoret / KE i LSDM-së do t’ia propozojë Këshillit qendror ministrat në qeverinë kalimtare

KE i LSDM-së do t’ia propozojë Këshillit qendror ministrat në qeverinë kalimtare

Këshilli ekzekutiv (KE) i LSDM-së njoftoi se në takimin pasdites është vendosur t’ia propozojë në seancën e sontme të Këshillit Qendror të partisë kandidatët për ministra dhe zëvendësministra shtesë në Qeverinë teknike e cila duhet t’i organizojë dhe zbatojë zgjedhjet.

“Njëherit, Këshilli ekzekutiv solli vendim t’i propozojë Këshillit Qendror mbajtje të kongresit tematik të partisë për hapje të hapësirës për front të gjerë kundër regjimit të Gruevskit dhe konfirmimin e prioriteteve të pushtetit të ardhshëm demokratik në Maqedoni, institucione profesionale dhe demokratike që do të punojnë në interes të qytetarëve, shoqërisë së drejtë, stabilitet ekonomik dhe social të qytetarëve dhe shtetit, gjyqësi të pavarur, media objektive” , thuhet mes tjerash në kumtesë.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *