Home / Kryesoret / Mbledhje publike e Agjencisë për shërbime audio dhe audiovizuale

Mbledhje publike e Agjencisë për shërbime audio dhe audiovizuale

Agjencia për shërbime audio dhe audiovizuale sot do të mbajë mbledhje publike. Në mbledhjen krahas aktiviteteve të realizuara të Agjencisë për tremujorin e kaluar, do të prezantohet edhe Analiza e tregut të shërbimeve audio dhe audiovizuale për vitin 2015 – të ardhura dhe shpenzime të transmetuesve komercialë, të dhëna për qëndrimet e publikut në lidhje me ofertën e stacioneve vendore televizive, nevojat e publikut nga përmbajtjet dhe informacionet e caktuara programore për shikueshmërinë e televizioneve dhe dëgjueshmërinë e radiostacioneve, sipas të dhënave nga hetimet tremujore.

Gjithashtu lexo

Tiranë: Vret bashkëshorten e më pas vetëvritet – (VIDEO)

Një telefonatë e mbërritur paraditen e së dielës në numrin e emergjencave 112, ka lajmëruar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *