Home / Kryesoret / Mbledhje publike në Asham

Mbledhje publike në Asham

Agjencia për shërbime audio dhe audiovizuale mediale sot do të mbajë mbledhje publike.

Në mbledhjen krahas aktiviteteve të realizuara të Agjencisë për tremujorin e kaluar, do të prezantohet edhe Analiza e tregut të shërbimeve audio dhe audiovizuale mediale për vitin 2015 – të ardhura dhe shpenzime të transmetuesve komercialë, të dhëna për qëndrimet e publikut në lidhje me ofertën e stacioneve vendore televizive, nevojat e publikut nga përmbajtjet dhe informacionet e caktuara programore për shikueshmërinë e televizioneve dhe dëgjueshmërinë e radiostacioneve, sipas të dhënave nga hetimet tremujore

Gjithashtu lexo

MOSPASTRIMI NË KOHË I DEPONISË HELMOI TETOVARËT – VIDEO

Gjatë të shtunës mbrëma dhe ditës së diel nga deponia në dalje të Tetovës ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *