Home / Kryesoret / Mer fund problemi me transportin e nxënësve

Mer fund problemi me transportin e nxënësve

Merr fund problemi me transportin e nxënësve  në shkollat e mesme të Tetovës. Në një njoftiom të lëshuar në emër të shkollave të mesme njoftohet se prej nesër , pra ditëne  hënë do të ketë transport të organizuar. “Informojmë nxënësit, prindërit, si dhe opinionin e gjërë se nga dita e hënë (26.09.2016), transporti i nxënësve të shkollave të mesme të komunës së Tetovës do të kryhet në mënyrë të rregullt dhe pa pengesa në të gjitha drejtimet”, thuhet në njoftimin e shkurtër të  lëshuar në emër të  shkollave të  e mesme të Tetovës.Ndryshe,që nga 1 shtatori nxënësit e shkollave të mesme të Tetovës që udhëtojnë nga jashtë vetë e paguajnë transportin për shkak të mosmarrëveshjeve të komunës dhe autotransortuesve.Tv Koha.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *