Home / Kryesoret / Mitko Cavkov i nxori në terren njësitë speciale, po i përgatit për luftë

Mitko Cavkov i nxori në terren njësitë speciale, po i përgatit për luftë

Përfaqësuesit e Njësisë së shpërndarjes së shpejtë në suaza të aftësimit realizuan një ushtrim taktik me tre skenare të ndryshme për menaxhimin me kërcënimet terroriste në mal, transmeton TetovaSot.

Njësia gjatë kohës së aftësimit është vizituar nga drejtori i Byrosë për siguri publike, Mitko Cavkov.

Aftësimi që ka zgjatur 7 ditë, mbahet njëherë në vit me qëllim vendosjen e njohurive të reja dhe rinovimin e njohurive aktuale të EBR-së

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *