Home / Kryesoret / Ndihmë humanitare ruse për të pësuarit nga përmbytjet

Ndihmë humanitare ruse për të pësuarit nga përmbytjet

Ndihmë nga Federata Ruse dedikuar për ballafaqim me pasojat nga përmbytjet në rajonin e Shkupit dhe përforcim të kapaciteteve të shërbimeve për reagim gjatë krizave, do të dhurohet sot në Drejtorinë për Mbrojtje dhe Shpëtim të Republikës së Maqedonisë.

Ndihma humanitare me peshë 40 tonë u dorëzuar me transport të posaçëm automobilistik të Ministrisë së Mbrojtjes Civile, Situatave të Jashtëzakonshme dhe Largimin e Pasojave nga Fatkeqësitë Natyrore të Federatës Ruse.

Në ndihmën janë përfshirë gjeneratorë mobil disel dhe benzinë me fuqi prej 5 deri 120 kW, pompa speciale dhe pajisje pompash, batanije, konserva nga peshku dhe mishi, informon Ambasada ruse në Shkup

Gjithashtu lexo

Policia me apel ndaj lokaleve të natës – (VIDEO)

Muajt e verës janë karakteristike kur në  shumë lokale hotelerike frekuentohen gjatë orëve të natës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *