Home / Kryesoret / Seancë kuvendore për pyetje të deputetëve

Seancë kuvendore për pyetje të deputetëve

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet ta mbajë seancën e 121-të.

Në këtë seancë, siç është traditë për çdo të enjte të fundit të muajit, parlamentarët e Maqedonisë duhet t’u parashtrojnë pyetje anëtarëve të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë.

Për shkak të mbajtjes së seancës kuvendore për pyetje të deputetëve, sot nuk do të mbahet vazhdimi i seancës së Komisionit për financim dhe buxhet, në të cilën shqyrtohet Propozim buxheti për vitin 2017, e cila është caktuar për të premten

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *