Home / Kryesoret / Seminar për shkëmbim të përvojave për BE-subvencione dhe statistika bujqësore

Seminar për shkëmbim të përvojave për BE-subvencione dhe statistika bujqësore

Seminar për shkëmbim të përvojave nga fusha e BE-subvencioneve dhe statistikave bujqësore, regjistra për verë dhe rrjet për të dhëna kontabiliste nga ekonomitë bujqësore do të mbahet sot në Shkup, në organizim të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave dhe Ambasadës së Hungarisë në Maqedoni.

Seminarin do ta hapin zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Vanço Kostadinovski dhe ambasadori i Hungarisë në Maqedoni, laslo Duks

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *