Home / Emisionet / Informative / 10 mënyra të çuditshme për ta lënë duhanin

10 mënyra të çuditshme për ta lënë duhanin

Lënia e duhanit paraqet hapin më të rëndësishëm, të cilin mund ta ndërmarrin duhanpirësit për të përmirësuar kualitetin dhe gjatësinë e jetës.

Edhe pse lënia e duhanit është një sfidë jo edhe aq e lehtë psikologjike, ju rekomandojmë 10 mënyra interesante se si të veproni, pasi të keni vendosur ta ndërmerrni këtë hap.

Bëhuni të çmendur me shënimet (Ngjitini ato kudo nëpër shtëpi me arsyet për të cilat e keni braktisur duhanin)

Gjeni një partner

Vëni bast me dikë

Hipnozë

Ruani paratë e duhanit

Bëni ndërrimin e duhanit me një hobi të ri

Kuptoni shkaktarët

Shpërbleni veten

Provoni akupunkturën

Varroseni pakon/tring

Gjithashtu lexo

37 vjet më parë, Nënë Tereza u nderua me Çmimin Nobel për Paqe

37 vjet më parë, në 17 tetorin e vitit 1979, bamirësja e njohur me origjinë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *