Home / Shëndeti / 6 truke kunder dhimbjes së këmbëve nga takat

6 truke kunder dhimbjes së këmbëve nga takat

Dhimbja nga këpucët me taka, një nga problemet më të zakonshme të femrave. Ja disa këshilla se si të liroheni nga kjo dhimbje:

1. Vishni qorape dhe me ndihmen e nxehtësië, zgjeroni ato.

2. Përdoni deodorant.

3. Prandaloni fluska, me ndihmën e brojtësve.

4. Përdorni ngjitësa të përshtatshëm në zonat ku këpuca shtrengon më shumë.

5. Mbani këmbët të thata.

6. Përdoni ngjitësa silikoni që parandalojnë rreshqitjen e këmbëve brenda këpucës.

Gjithashtu lexo

Zonja, kjo bimë bën që të mos shkoni kurrë tek gjinekologu RECETA

Problemet gjinekologjike, të cilat mund të jenë nga më të lehtat e deri tek më …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *