Home / Argëtim / Analizat e fshatarit

Analizat e fshatarit

Shkon një fshatar në spital, sepse nuk ndjehej mirë.

Pasi e vizitoi, doktori i thotë:

-Xhaxha, do të duhen më shumë analiza për të gjetur tamam se ç’problem ke. Duhet të bësh analizën e gjakut, urinës, të nevojës dhe të spermës.

-Na, merr brekët, – i thotë fshatari,- se aty i ke të gjitha…

Gjithashtu lexo

Lutja e dhëndrit për vjehrrën

Dhëndëri përcjellë vjehrrën për në aeroport. Pasi vjehrra hyp në avion dhefluturoi, dhëndëri i lutet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *