Home / Kryesoret / Betim i kadetëve dhe promovim i nënkolonelëve të akademisë ushtarake

Betim i kadetëve dhe promovim i nënkolonelëve të akademisë ushtarake

Në Akademinë Ushtarake “Gjeneral Mihaillo Apostollski” sot ministri i Mbrojtes Zoran Jolevski do të marrë pjesë në solemnitetin me rastin e betimit të kadetëve nga gjenerata e 10-të dhe promovimin e nënkolonelëve nga gjenerata 16-të e Akademisë Ushtarake.

Betim solemn do të japin 29 kadetë, prej të cilëve gjashtë pjesëtare femra dhe shtatë studentë të drejtimeve civile. Nga studentët-kadetë të Akademisë Ushtarake, 10 janë ga Maqedonia, 4 nga Bosnja e Hercegovina , 3 nga Mali i Zi dhe 2 nga Kosova.

Të promovuar si nënkolonelë do të jenë 35 kadetë, prej të cilëve shtatë pjesëtarë të gjinisë femërore. Prej tyre 25 janë nga Republika e Maqedonisë, 3 nga Mali i Zi, 3 nga Bosnja e Hercegovina dhe 4 nga Kosova.

Gjithashtu lexo

Policia me apel ndaj lokaleve të natës – (VIDEO)

Muajt e verës janë karakteristike kur në  shumë lokale hotelerike frekuentohen gjatë orëve të natës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *