Home / Argëtim / Burri dhe gruaja në Spitalin Psikiatrik

Burri dhe gruaja në Spitalin Psikiatrik

Një burrë dhe një grua. Të shtruar në Spitalin Psikiatrik. Një ditë kishin dalë dhe po bënin xhiro rreth pishinës. Papriturburri rrëshqet dhe bie në pishinë. Gati po mbytej. Hidhetgruaja dhe e shpëton.

Gruas, vendosin t’i japin medalje dhe ta nxjerrin nga spitali, sepse mendonin që ishte shëruar tashmë.

I thotë drejtori i spitalit:

-Kam dy lajme. Një i mirë dhe një i keq. Po të jap të mirin në fillim. Ti do dalësh nga spitali, sepse je shëruar plotësisht.
-Po i keqi?, – e pyet gruaja.
-I keqi është se ai burri që shpëtove, e kishte ndarë mendjen për të vdekur. Ishte vetëvarur tek dushi, – i thotë drejtori me zë të dridhur.
-Jo, jo, drejtor, – thotë gruaja. E vara unë të thahej, pasi kur e nxora nga pishina ishte i lagur…

Gjithashtu lexo

Lutja e dhëndrit për vjehrrën

Dhëndëri përcjellë vjehrrën për në aeroport. Pasi vjehrra hyp në avion dhefluturoi, dhëndëri i lutet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *