Home / Kuriozitete / Candy Crush së shpejti në një shfaqje televizive

Candy Crush së shpejti në një shfaqje televizive

Së shpejti ju do të jeni në gjendje për ta parë Candy Crushtë shfaqet në TV por të dhënat e shfaqjes së lojës janë të pakta në këtë kohë, kështu që është e paqartë se si loja do të përkthehet nga formën e saj digjitale në një formë që duket më fizike në TV.

Megjithatë CBS ka zbuluar se ajo do të jetë një lojë me dy lojtar në të cilin garuesit do të konkurrojnë ndërmjet tyre. Mbetet të zbulojme nëse shfaqja do të jetë disi më besnikë lojës origjinal, ose nëse show mund të jetë më shumë Candy Crush në emër sesa ajo origjinale.

Por nuk ka asgjë për të cilën duhet të habitemi, duke pasur parasysh se janë bërë edhe lojëra të tilla si Angry Birds, Minecraft, dhe madje edhe Tetris (ose janë në proçes për tu bërë) në filma, kështu që pse nuk mund të kthehet në shfaqje një lojë? Për fat të keq nuk ka asnjë informacion të detajuar se kur ”loja show” do të shfaqet.

Gjithashtu lexo

Fqinjët gjermanë përcjellin në lot familjen shqiptare që kërkonte azil (Video)

Historia e një familjeje shqiptare që nxirret nga shtëpia për t’u deportuar, ka nxjerrë në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *