Home / Kryesoret / Dënohen 20 tetovar dhe 15 banor të Gostivarit për vozitje të shpejtë me veturë

Dënohen 20 tetovar dhe 15 banor të Gostivarit për vozitje të shpejtë me veturë

Dje në Tetovë dhe Gostivar është zbatuar një kontroll për shpejtësinë e veturave në trafik, e cila është arsyeja më e shpeshtë e aksidenteve për këtë vit në këtë rajon.

Në aksionin e Tetovës janë zbuluar 20 vetura që kanë bërë këtë shkelje ligjore ku 14 kanë qenë brenda në qytet dhe 6 jashtë vendbanimeve.

Në aksionin e Gostivarit janë zbuluar 15 vetura që kanë bërë këtë shkelje ligjore ku 11 kanë qenë jashtë vendbanimeve dhe 4 brenda në qytet.

Përndryshe, në këto aktivitete janë zbuluar edhe dhjetëra shkelje tjera ligjore të cilat së bashku me shkeljet paraprake janë sanksionuar në mënyrë adekuate.

Gjithashtu lexo

Sali Berisha: “Shkëndija” e Tetovës bën sot historinë!

Ish- kryeministri Sali Berisha i kushton një status ndeshjes mes Milanit dhe Shkëndijës së Tetovës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *