Home / Kryesoret / Deputeti Naumovski nga VMRO-DPMNE-ja: Qeveria e plotë, plotësisht korrupton

Deputeti Naumovski nga VMRO-DPMNE-ja: Qeveria e plotë, plotësisht korrupton

Deputeti përfaqësues nga diaspora i cili është nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Vasko Naumovski, bëri një letër të hapur ku kundërshtoi për atë që diaspora të jetë një njësi zgjedhore dhe letra përfundon me fjalët:” Qeveria e plotë, plotësisht korrupton”.

“Në emër të diasporës maqedonase nga Njësia Zgjedhore nr.9 dua që të ju përcjell se nuk pajtohemi me bashkimin e tre njësive zgjedhore në një njësi zgjedhore.

Edhe atë për shkak të dallimeve të mëdha.

Shembulli më i thjeshtë është ajo se SHBA-të e kanë pranuar R.M. me emrin kushtetues, për dallim prej Australisë dhe Zelandës së Re që ende po bazohen në vendimin e Kombeve të Bashkuara”, shkroi deputeti Naumovski.

Naumovski e përfundon letrën me “Qeveria e plotë, plotësisht korrupton”.

Gjithashtu lexo

Deskoski: Drama me Serbinë i ka rrënjët më të thella sesa që mundohet të tregojë Vuçiq (Video)

Epilog i mirë i dramës së panevojshme, e cila ka rrënjë më të thella nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *