Home / Lajme / Kronika e zezë / Dy hajna të druve në Prilep kanë arritur që t`i ikin policisë, njëri prej tyre ka tentuar ta shkel policin me veturë

Dy hajna të druve në Prilep kanë arritur që t`i ikin policisë, njëri prej tyre ka tentuar ta shkel policin me veturë

25 vjeçari Xh.Q. dhe 28 vjeçari A.Q. nga Prilepi u paditën për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale pengim të personit zyrtar në kryerjen e detyrës zyrtare.

Policët dyllor duke lëvizur në rrugën për në liqenin artificial afër kazermës “Mirce Acev” i kanë hetuar të paditurit se si janë duke bartur dru me dy vetura. Të njëjtit kanë tentuar që t`i legjitimojnë dhe në atë moment Xh.Q. me veturë është drejtuar kah njëri polic me qëllim që ta shkel, duke iu kërcënuar me jetë.

Gjatë kryerjes së veprimit ka nisur që të mblidhet një grup më i madh i njerëzve për shkak të së cilës policët kanë vlerësuar se nëse vazhdojnë me veprimet zyrtare do të rrezikohet sigurua e tyre, pas së cilës janë tërhequr nga vendi.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *