Home / Kryesoret / “Erikson” nuk do të jap deklaratë derisa zgjat hetimi i PSP-së

“Erikson” nuk do të jap deklaratë derisa zgjat hetimi i PSP-së

PSP prej pardje nuk ka hetues të saj në hapësirat e DSK-së, pasi që drejtori Vladimir Atanasovski e refuzoi kërkesën që të lejoje prezencën fizike të hetuesve të PSP-së në hapësirat e DSK-së deri në ardhjen e ekspertit të jashtëm që do të asistonte gjatë zbatimit të urdhrit gjyqësor.

“Erikson”, prodhuesi i mjetit për përgjime në DSK, për të cilën Prokuroria Speciale Publike ka urdhër gjyqësor për kontroll, nuk do të komentoje derisa të zgjas hetimi, deklaruan nga kompania suedeze. Prej “Erikson” udhëzuan deri te Prokuroria Speciale Publike për të gjitha pyetjet në lidhje me rastin.

“Erikson” për shkak të procedurës hetuese në këtë rast, nuk dëshiron që të komentoj dhe ju udhëzon që për të gjitha pyetjet t`i drejtoheni prokurorisë”, u përgjigjën nga kompania

Gjithashtu lexo

DAÇIÇ NE E DIMË PËR ÇFARË JENI MARRË VESH – (VIDEO)

Serbia pretendon se shërbimet e inteligjencës së Maqedonisë kanë përgjuar diplomatët e saj por edhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *