Home / Kryesoret / Fillon me punë Universiteti i ri “Nënë Tereza”

Fillon me punë Universiteti i ri “Nënë Tereza”

Në Universitetin e ri “Nënë Tereza” sot do të mbahet ora e parë akademike.

Në përbërje të Universitetit ka pesë fakultete – Fakulteti për shkenca sociale, për shkenca informatike, për shkenca teknologjike, për shkenca teknike dhe fakultet për ndërtimtari dhe arkitekturë.

Universiteti i ri për mësim do t’i shfrytëzojë hapësirat e UEJL-së në Shkup. Ora e parë akademike sot do të mbahet në ndërtesën e Lidhjes së sindikatave të Maqedonisë, ku do të marrë pjesë edhe ministri Lutfiu.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *