Home / Kryesoret / Italia ka përzënë pesë radikal islam shtetas të Maqedonisë
20080516-AEROPORTO DI FIUMICINO ROMA;CLJ 11 cittadini rumeni espulsi dall'Italia.Nella foto due espulsi mentre salgono la scaletta dell'aereo che li porterà in Romania.

Italia ka përzënë pesë radikal islam shtetas të Maqedonisë

Pesë shtetas të Maqedonisë, katër burra dhe një grua, sot në mëngjes janë përzënë nga Italia pasi që kanë shpërndarë Islam radikal dhe kanë rekrutuar persona për të luftuar në rajonet e krizës në Lindjen e Mesme.

Pesë personat nën shoqërim të policëve kanë hipur në aeroplan dhe tashmë janë duke u kthyer në Maqedoni.

Sipas pushtetarëve italian, pesë nënshtetasit e Maqedonisë kanë mbajtur kontakte të vazhdueshme me struktura të njohura islame radikale nga Bosnja dhe Hercegovina.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *